top of page

ioga

A La Nau oferim dos tipus de ioga:

IOGA YIENGAR

HATHA IOGA

3.jpg

ioga yiengar

El ioga Iyengar és una forma de Hatha ioga que posa èmfasi en el detall, la precisió i l’alineament en la pràctica de les postures (assanes), i el control de la respiració. En aquest tipus de ioga s’utilitza material com mantes, cinturons, tacs de fusta, entre d’altres, per ajudar a realitzar correctament les assanes i minimitzar el risc de lesions. El professorat de ioga Iyengar de La Nau és titulat en aquesta especialitat i està en constant formació. 

SERVEIS DE IOGA:

La Nau ofereix dos nivells de ioga Iyengar:

  • Nivell 1: Iniciació per a totes les edats.

  • Nivell 2: mínim un any de nivell 1.

CIYT_nataraj_temple_TYPE_logo_k.gif

hatha ioga 

Dimarts i divendres s’ofereixen classes de Hatha Ioga amb un enfocament restauratiu.  Són classes orientades a afavorir la relaxació física i mental. Durant les classes es realitzen series dinàmiques de postures amb moviments somàtic suaus que inclouen tècniques de respiració i meditació, les quals es complementen amb postures estàtiques en les que el practicant està assegut o tombat.  Per afavorir la correcta alineació durant la execució de cada postura es fan servir blocs, cinturons, mantes, etc.
Les classes són sessions tranquil·les on es posa música molt suau, es comença amb una petita relaxació o meditació i es continua amb lleus moviments per anar a poc a poc escalfant el cos. Desprès la professora anirà guiant cadascuna de les postures i farà les correccions necessàries en cada cas. Les postures estàtiques es mantenen entre 5 i 10 minuts.

bottom of page