top of page
4.jpg

pilates

El pilates és un sistema d’entrenament físic inspirat en diverses especialitats com la gimnàstica, la traumatologia, la dansa o el ioga. Els exercicis es basen en moviments controlats, molt conscients i coordinats amb la respiració, amb la finalitat de crear un cos harmoniós, coordinat, musculat i flexible.  El pilates és molt beneficiós per prevenir mals d’esquena com: cervicàlgia, lumbàlgia, escoliòsis, etc; i evitar males postures. És una disciplina que exigeix una consciència corporal molt important. És per això que a La Nau apostem per unes classes de pilates amb grups reduïts (màx. 8 persones) per tal que el professorat pugui atendre individualment a cada alumne. El professorat de pilates de La Nau és titulat en aquesta especialitat i està en constant formació. 

SERVEIS DE PILATES:

A La Nau s’ofereixen diferents tipus de pilates com són:

  • Mat pilates: Treball de pilates al terra amb accessoris (fit-ball, magic-circle, foam-roller, etc.)

  • Càrdio pilates: Classe que es compon d’una part de treball càrdiovascular, amb exercicis coreogràfics amb música, i una altra part de Mat pilates.

  • Total barré: Adaptació d’exercicis de dansa amb treball de pilates, realitzats a la barra amb pesos lleugers i música. 

bottom of page